Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten F.E.R.-beveiligingsadviesbureau

F.E.R.-beveilingsadviesbureau is een beveilingsadviesbureau met ruim 35 jaar ervaring in ICT Security en Beveiliging.
Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende diensten.

 

ICT Security

F.E.R.-beveiligingsadviesbureau helpt u met het gehele proces inzake uw beveiliging van uw ICT Systemen. Allereerst zullen wij altijd een diagnose & risico analyse uitvoeren van uw systemen. Vervolgens zullen wij een beveiligingsplan opmaken, waarin wij u zullen adviseren over onder andere uw beveilings soft- en hardware. Tevens ondersteunen wij u bij de implementatie van deze onderdelen in uw huidige systeem en/of uw netwerk. Wij bieden een snelle service en assistentie bij urgente problemen. Tevens kunnen wij uw systemen onderhouden.

Beveiliging

F.E.R.-beveilingsadviesbureau helpt u en uw organisatie inzake beveilingssystemen met betrekking tot inbraak- en brandsignalering. Allereerst zullen wij altijd een risicoanalyse uitvoeren en dit vastleggen in een plan. Wij zullen uw huidige systemen tegen het licht houden en u vervolgens aanbevelingen doen met als doel uw systeem naar een hoger niveau te tillen. Wij verzorgen de implementatie van het systeem in een beveiligd netwerk (internet of intranet). Tevens maken wij een koppeling van uw inbraaksysteem met CCTV. Meer weten? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

 
 
 

"Let us soar on the wings of vision but keep our feet on the rocks of reality"

   

                            Kvk: 22024313

F.E.R.-beveiligingsadviesbureau
Copyright © 2022 F.E.R.-beveiligingsadviesbureau
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren